Premium-Tur
Călătorești oriunde dorești...
Tel. (+373) 22 855 166
Tel. (+373) 79 285 260
str. Calea Orheiului 65
premium-tur
PREMIUM DESTINATIIUna dintre cele mai iubite destinaţii din Europa, Spania oferă nenumărate motive pentru a o vizita: tradiţii culturale şi colecţii de arte faimoase în toată lumea, unele dintre cele mai bune plaje din lume şi vremea spendidă a coastei Mediteranei, gastronomie diversă şi aromată, petreceri fabuloase şi festivaluri unice, o istorie bogată care se reflectă spectaculos în arhitectură, atracţii pentru cei care preferă fie explorarea oraşelor, fie vacanţe cu activităţi outdoor.

Litoralul Spaniei măsoara mai mult de 5000 km şi este împărţit în şase secţiuni mai mari printre care amintim Costa de la Luz, Costa Brava, Costa Dorada, Costa del Azahar, Costa Blanca, Costa del Sol şi Insule precum cele Baleare şi Canare. 

Chiar dacă fiecare plajă spaniolă se mîndreşte cu frumuseţile naturii şi un climat excelent, cea mai vizitată zona este Costa del Sol, fiind o locaţie preferată pentru vacanţele în familie dar şi pentru cei care vor să viziteze oraşele importante ce în ultimii ani s-au dezvoltat foarte mult. 

Insulele Baleare şi Insulele Canare sunt centrul vacanţei pentru plaja şi viaţa de noapte. Insulele Canare sunt regiunea cu cea mai rapidă dezvoltare în Spania, un paradis turistic, cu unele dintre cele mai bune hoteluri şi staţiuni. 

De la oraşe pline de viaţă la oraşe istorice, există atît de multe lucruri de văzut în Spania. Partea rurală a Spaniei este muntoasă şi în cea mai mare parte cu dealuri şi plantaţii de măslini. Aproape 15 milioane de persoane călătoresc în Spania în fiecare an fiind atraşi de soarele, plajele şi cultura sa unică. 

Există numeroase excursii în Spania ce sunt puse la dispoziţie de operatorii locali, prin care puteţi savura cele mai cunoscute locuri sau descoperi cele mai ascunse şi spectaculoase locaţii. Celebrii cai din Andalucía din şcolile spaniole de echitaţie sunt o atracţie ce nu trebuie ratată. 

Barcelona este o metropolă de renume mondial, întîlnită în preferinţele tuturor turiştilor, deoarece este unul dintre cele mai importante oraşe din lume din punct de vedere cultural, adăpostind nenumărate muzee şi monumente, majoritatea fiind creaţiile marelui Gaudi.